Geen afspraak nodig. Doorlooptijd 4 minuten 

Optie1 Assen pasfoto service  is het adres voor het maken van pasfoto’s in de gemeente Assen en de regio dat gecertificeerd is voor het Ministerie van Binnenlandse zaken. U krijgt 100% garantie op uw pasfoto zodat u zeker weet dat deze wordt goedgekeurd. Mocht uw pasfoto onverhoopt toch worden afgekeurd dan krijgt u gratis nieuwe pasfoto’s en ontvangt u uw geld terug.

website-banner

Geen afspraak nodig. Doorlooptijd 4 minuten 

Bij Optie1 Assen kunt u pasfoto’s laten maken voor al uw officiële documenten zoals uw paspoort, identiteitsbewijs en uw rijbewijs. Ook kunt u bij ons terecht voor uw pasfoto voor het aanvragen van alle visa zoals India, VS, Duitse documenten. In het centrum van Assen kunt u officiële documenten aanvragen bij het Gemeentehuis van Assen. Het Gemeentehuis van Assen bevindt zich op slechts een kleine 100 meter loopafstand van Optie1 Assen. De studio is goed toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. Ook maken wij pasfoto’s van babies en kleine kinderen. Onze medewerkers zijn opgeleid tot pasfotograaf.

Door jarenlange ervaring zijn wij in staat van iedereen een goede pasfoto te maken. Onze pasfoto’s worden voortdurend getoetst aan de Nederlandse Pasfoto Matrix 2007 door het NIDF en SNF. Hierdoor kunnen wij -als enige in de regio- de beste kwaliteit garanderen.

In onze pasfoto-studio maken wij van U pasfoto’s die aan alle wettelijke eisen voldoen; MET ACCEPTATIE GARANTIE! U hoeft geen afspraak te maken, en uw foto’s zijn binnen enkele minuten klaar.