DoorEric Boxman / algemeen / 0 Commentaren

iPhone 8/XR/X/XS? Achterkant kapot? Wij hebben de oplossing!

iPhone 8/X/XS? Achterkant kapot? Wij hebben de oplossing!

Wij hebben sinds kort een fantastisch apparaat in onze winkel staan!

Namelijk een laser! Een laser? Ja, een echte laser! Met dit apparaat kunnen we relatief eenvoudig de achterkant van een iPhone met een glazen behuizing er af halen. Plaatsen we dan ook een nieuwe? Ja tuurlijk doen we dat! Waar we voorheen een hele behuizing moesten vervangen hoeft dat met dit apparaat niet meer!

 

Wat doet dit apparaat precies?

Dit apparaat met high-end lazer technologie brandt met een lazer de lijmresten weg die onder de achterkant zitten. Dit zorgt er voor dat we veel secuurder en makkelijker kunnen werken. Voorheen, bij een achterkant die gebarsten was, moest de hele behuizing worden vervangen. Dit zorgde in veel gevallen voor hoge kosten. Met dit apparaat zijn de hoge kosten die dit met zich meebracht geschiedenis!

 

Is het gevaarlijk?

De stoffen die vrij komen bij het laseren kunnen best gevaarlijk zijn, daarom hebben we ook direct een koolstoffilter aangeschaft. De lucht word direct afgevoerd en gefilterd in dit apparaat. Of de laser gevaarlijk is? We adviseren om je handen bij je te houden als we aan het laseren zijn!

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *